Denne gruppen, bestående av de som har levd en stund, deltar på de fleste av menighetens felles arenaer. I tillegg blir det arrangert egne treff , der det settes av tid og rom til å snakke sammen, dele felles minner fra et langt liv, og delta i passende aktiviteter og arbeidsoppgaver. Det skal være meningsfullt og livsbejaende å være senior i BKM Eiker, og denne gruppen er en levende og virksom del av menighetslivet. Seniorgruppen telte dette året ca 50 personer over 60 år.

SAMSUNG CSC

«Seniordugnaden» på mandager har vært en fast aktivitet for disse i flere år nå, og 2014 ble intet unntak. Sosiale og arbeidsføre seniorer tok da ansvar for viktige drifts- og vedlikholdsoppgaver på Fredfoss, i kombinasjon med romslige kaffepauser og tid til gode samtaler. Seniorene hadde i tillegg månedlige samlinger og fester, og organiserte turer til skogsperlen Sørli i Holleia, kystidyllen Skravestad i Vestfold og ikke minst et besøk på BCCs historiske forum på Brunstad.

Senior C 290x920

Årets desiderte høydepunkt for denne gruppen var imidlertid langhelgen i Budapest. I Ungarns vakre hovedstad hadde seniorene minneverdige og opplevelsesrike dager sammen, med elvecruise på Donau, gode restaurantmiddager og besøk på mange av byens spennende severdigheter.

Senior A 290x920