I 2014 var de ca 160 deltakeren i ungdomsgruppen sammen om et mangfold av opplevelser og prosjekter, i tillegg til de faste samlingene på onsdager.

Ungdom A 390x920

Et av de desiderte høydepunktet var turen til Tyrkia i mai. Med senteret Green Hill i nærheten av Istanbul som base, utforsket ungdommene det spennende landet. Det inkluderte badeliv ved Svartehavet, besøk i den pulserende hovedstaden Istanbul, actionfylte utendørsaktiviteter og selvfølgelig tid og rom til å samles om vårt felles trosgrunnlag.

Tyrkia A 580x920

I juli og august var ungdomsgruppen sammen med en tilsvarende gruppe fra Tønsberg ansvarlige for gjennomføring av den store ungdomskonkurransen Outdoor Challenge 2014, på BCCs sommerkonferanser. Dette var et omfattende arrangement i regi av Aktivitetsklubbene i Eiker og Tønsberg, som inkluderte nesten 170 ungdommer fra 28 forskjellige menigheter, og derfor engasjerte hele ungdomsgruppen. Det ble et stilsikkert og kvalitetsmessig godt gjennomført arrangement, der ungdommene brukte skattejakt i sølvgruver som gjennomgangstema, inspirert av de lokale kulturminnene i Kongsberg.

OC A 290x920

Tradisjonen tro ble det også avviklet flere mindre turer i løpet av 2014. Velkomst-turer for nye deltakere i ungdomsgruppene (13-åringene) gikk henholdsvis til Tusenfryd for jentene, og til Skara i Sverige for guttene. Disse turene har som formål å styrke samholdet mellom tenåringene, og bidra til en god overgang inn i ungdommenes rekker. I tillegg ble det organisert en gruppetur til Roma for 10-klasse jentene, som markerte slutten på ungdomsskolen, og overgangen til en ny fase i ungdomslivet.

Året ble som seg hør og bør avrundet med et høytidelig julebord. Da kunne festpyntede ungdommer benke seg i storsalen på Fredfoss, for anledningen med foreldregruppen som kokker og oppvartere.

Julebord A 290x920

Les mer om TROSOPPLÆRING
Les mer om U18