Ungdomsgruppen

I 2015 deltok rundt 150 jenter og gutter fast på en rekke møter og aktiviteter i regi av Ungdomsgruppen. Blant turene var den felles vinterturen til Torsteinslåtta i Hallingdal – med gode muligheter for fri utfoldelse i snøen og i bakkene i Nesbyen Alpinsenter. I tillegg ble det også arrangert turer for 10-klasse ungdommene – som en markering på avslutning av ungdomsskolen og begynnelsen på en ny livsfase.

Et aktivt og samlende år ble avsluttet med et festlig julebord på Fredfoss. Her var det representanter fra foreldrene som sto for kjøkken – og serveringsjobb, mens ungdommene selv kunne være i sentrum for oppmerksomheten – både i salen og på scenen.

Les mer om vårt arbeid med ungdom på vår hovedside.

Trosopplæring

Trosopplæringen ble gjennomført med ti deltakere i 2015. 4 jenter og 6 gutter deltok på de ti samlingene som var satt opp i perioden januar-mai. Også dette året ble en av samlingene lagt til BCCs historiske senter på Brunstad, der ungdommene fikk de et innblikk i menighetens historie, verdigrunnlag og bibelforståelse. Et annet høydepunkt var temakvelden om Israel sett fra et bibelsk perspektiv.

I mars gikk turen til Norefjell, med tid både til utendørs action, sosialt samvær og samtaler ved peisvarmen på kveldene. Opplæringsperioden ble avsluttet med en strålende festdag på Fredfoss i begynnelsen av mai, omgitt av venner og familie.

U18 – avslutter med stil

2015 ble et spesielt år for ungdomsprogrammet U18, siden denne organiseringsformen ble avviklet og erstattet med andre aktivitetstilbud, knyttet til den samarbeidende foreningen Brunstad Ungdomsklubb, se Ungdomsklubben. Derfor ble det kun et halvår med faste, ukentlige samlinger for 60 deltakere og 22 ledere, inkludert en vintertur til Vatnlian i Telemark. Turer og aktiviteter er blant annet finansiert ved inntektsbringende dugnader.

Ticket to ride

U18 avsluttet imidlertid med stil – med en spektakulær og spennende Europareise i høstferien. «Ticket to ride»-konseptet sendte ungdommene ut i et uforutsigbart rebusløp blant annet gjennom byer som London, Roma, Paris og Barcelona, før alle samlet seg på Schlosshof, sentralt i Tyskland.