Ungdomsgruppen

I 2016 deltok fra 100 til 200 ungdommer på møter og aktiviteter i arrangert av ungdomsgruppen “Ung Misjon”. Foruten faste samlinger på onsdag kveld, presenteres noen av årets høydepunkter i forbindelse med bildene på i denne artikkelen.

Les mer om vårt arbeid med ungdom på vår hovedside.

Ungdomstur til Besseggen

En helg i august møtte 169 spente og forventningsfulle ungdommer opp på Fredfoss for årets ungdomstur. En helg fylt med opplevelser, trivsel, oppbyggelse og gode samtaler. Turens første stopp var Solhaug, som er menigheten i Valdres sitt senter, der det hele startet med en fest sammen med Valdres-menigheten. Lørdag gikk ferden videre til Jotunheimen og en 14 km lang tur over Besseggen. En spektakulær opplevelse i en av Norges vakreste nasjonalparker. Videre gikk turen til Sjoa Raftingsenter, men grilling, stamp, elvebading, bål, sang og musikk, før fornøyde og slitne ungdom kunne krype inn i soveposen, i store lavvoer og under stjerneklar himmel. Søndag ble det skikkelig action, med rafting nedover Norges mest kjente rafteelv. Ferden nedover Sjoa bød på adrenalinfylte opplevelser både under og over gummibåten.  Her følger noen bilder fra turen.

Bibelundervisningen (BU)

Fra januar til april deltok 11 ungdommer som i 2016 fylte 15 år, på programmet “Bibelundervisningen”. I disse månedene har ungdommene hatt faste ukentlige samlinger sammen med fire engasjerte og interesserte BU-ledere, hvor mange interessante temaer har blitt diskutert og belyst. I løpet av disse månedene har deltakerne også vært med på spennende og lærerike aktiviteter og turer. Den første søndagen i mai ble tiden på BU avsluttet med en fest sammen med hele menigheten. Her følger noen bilder fra BU 2016.

Julebord i Tønsberg

Fredag 16. desember var undommene i Eiker invitert til julebord på Jarlsberg sammen med ungdomsflokken i Tønsberg. Som seg hør og bør innholdt kvelden både oppbyggelse, sang og musikk, god mat og engasjerende konkurranser og underholdning. Her følger noen bilder fra julefesten.

Ungdomsaktiviteter

Foruten samlinger, aktiviteter og turer som arrangeres i regi av BKM Eiker, deltar de aller fleste av våre ungdommer på andre aktiviteter som drives av et ti-talls selvstendige foreninger. Det jobbes kontinuerlig med å utvikle dette tilbudet så alle skal finne en arena der de kan utfolde seg med sine evner og interesser. Foreningen finansieres i hovedsak ved at ungdommene selv jobber inntektsbringende dugnader. Det blir for omfattende å presentere alt dette i BKM Eiker sin årsrapport, men vi viser her noen bilder fra en tur reisegruppa “The Travellers” hadde til Nice denne våren.