Senior2018-05-09T14:09:55+00:00

SENIORGRUPPEN

Denne gruppen, som består av rundt 50 kvinner og menn fra 60 år og oppover, hadde et innholdsrikt og interessant år i 2017. Mandagsdugnaden med driftsoppgaver på Fredfoss beholdt posisjonen sin som et viktig samlingspunkt – både sosialt og aktivitetsmessig – for seniorene. I tillegg til dette var de månedlige, utvidede samlingene gode arenaer gjennom hele året.

Seniorgruppen har god erfaring med å ta lengre ekskursjoner, og flere interessante destinasjoner ble besøkt i løpet av 2017. Turmålene var mange og varierte, fra krigshistorie på Oscarsborg utenfor Drøbak, til jernbanemuseet på Hamar med påfølgende middag på musikkrestauranten Fermate.  Glassverket på Hadeland ble besøkt sammen med seniorgruppen fra BKM Drammen, og i oktober ble det arrangert høstutflukt til skogseiendommen Sørli i Holleia.

Tur til London  |  Seniorene lot seg inspirere av ungdommene dette året, og la utenlandsreisen til London. Der ventet et variert og tilpasset turprogram. Med base like i nærheten av menighetssenteret Garden House i  Didcot, opplevde reiseselskapet blant annet London by, med alle sine severdigheter, den sjarmerende byen Henley on Thames, Blenheim Palace og Oxford med sightseeing og shopping.

Go to Top